„FUDOSHIN, NEHYBNÁ MYSL, JE JAKO KLIDNÁ HLADINA, ZRCADLÍCÍ NEPOKŘIVENĚ REALITU. UMOŽŇUJE VŽDY VČAS A SPRÁVNĚ REAGOVAT V JAKÉKOLIV ŽIVOTNÍ SITUACI. PRAVIDELNÉ CVIČENÍ AIKIDO JE JEDEN Z NEJLEPŠÍCH ZPŮSOBŮ, JAK SI FUDOSHIN OSVOJIT.”

Václav Kubát, 6. DAN AIKIKAI HOMBU DOJO

Letní Letná ACF + zahájení září

červenec 1, 2020 , sensei

 

Vážení přátelé, v době letních prázdnin se cvičenci mohou scházet ke společnému cvičení se zbraněmi (BOKKEN, JÓ – VLASTNÍ) v našem „letenském trojúhelníku“. V červenci a v srpnu se toto cvičení bude se konat pod vedením Martina Sourady (2.dan) každé úterý a čtvrtek – začátky v 18.15. Přihlašování protokolem „sejdemse.net“ – o konání cvičení rozhodne Martin tím, že v 17 hodin (deadline přihlášek) potvrdí či odmítne (vysvětlení v poznámce) svou účast. … Pro zaregistrování do protokolu kontaktujte vedoucího ACF. … Cvičení se většinou bude zúčastňovat i vedoucí ACF jako individualista, který si opodál cvičí svůj osobní program (suburi zbraně, úderové techniky kyúsho-karate, speciální dechová cvičení). Pokud se k němu někdo bude chtít přidat, bude vítán.

 

OBNOVENÍ CVIČENÍ:  Pokud situace „nepřitvrdí“, na přání většiny cvičenců OBNOVÍME CVIČENÍ v ACF se ZAČÁTKEM ZÁŘÍ jak pro dospělé, tak i pro děti. Bude patrně nutno dodržovat přísnější hygienický přístup, ale budeme doufat, že nám cvičení nepřinese zdravotní komplikace.

 

S přáním pevného zdraví                     Václav Kubát, vedoucí ACF

This entry was posted on Středa, červenec 1st, 2020 na 19:07 and is filed under Informace. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře jsou uzavřeny.