„FUDOSHIN, NEHYBNÁ MYSL, JE JAKO KLIDNÁ HLADINA, ZRCADLÍCÍ NEPOKŘIVENĚ REALITU. UMOŽŇUJE VŽDY VČAS A SPRÁVNĚ REAGOVAT V JAKÉKOLIV ŽIVOTNÍ SITUACI. PRAVIDELNÉ CVIČENÍ AIKIDO JE JEDEN Z NEJLEPŠÍCH ZPŮSOBŮ, JAK SI FUDOSHIN OSVOJIT.”

Václav Kubát, 6. DAN AIKIKAI HOMBU DOJO

Přerušení cvičení v ACF

březen 12, 2020 , sensei

 

Vážení cvičenci a další příznivci ACF, na základě vývoje situace s „novým koronavirem“ v ČR a s přihlédnutím k vysoce kontaktnímu charakteru našich tréninků jsem po vzájemné dohodě pozastavil cvičení v ACF od 12.3., na dobu nepředvídatelnou. Mezitím naše vláda vyhlásila v ČR nouzový stav, na dobu jednoho měsíce. Vypadá to každopádně, že si delší dobu společně nezacvičíme. Jistě budeme všichni celkovou situaci pečlivě sledovat a v případě, že se situace dostatečně zlepší, opět naše cvičení obnovíme. Takovou radostnou zprávu bychom zveřejnili na tomto místě.

 

Hlavním přáním ale je, abychom krizové období přestáli všichni pokud možno bez nákazy a bez újmy na zdraví, samozřejmě i naši blízcí. Mějte se co nejlépe!

 

Václav Kubát, vedoucí ACF

This entry was posted on Čtvrtek, březen 12th, 2020 na 20:03 and is filed under Informace. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře jsou uzavřeny.