„FUDOSHIN, NEHYBNÁ MYSL, JE JAKO KLIDNÁ HLADINA, ZRCADLÍCÍ NEPOKŘIVENĚ REALITU. UMOŽŇUJE VŽDY VČAS A SPRÁVNĚ REAGOVAT V JAKÉKOLIV ŽIVOTNÍ SITUACI. PRAVIDELNÉ CVIČENÍ AIKIDO JE JEDEN Z NEJLEPŠÍCH ZPŮSOBŮ, JAK SI FUDOSHIN OSVOJIT.”

Václav Kubát, 6. DAN AIKIKAI HOMBU DOJO

LETNÍ PRÁZDNINY

červen 28, 2023 , sensei

Školní rok 22 / 23 končí a cvičení v našem klubu ACF bude na dobu prázdnin přerušeno. Poslední tréninky (rodiče s dětmi; dospělí) se budou konat dne 29.6. Případně se ještě bude 30.6. konat „paraikido“ (páteční ranní aikidó), bude-li zájem se sejít.

 

Ohledně akce „Letní Letná“: cvičení na trávě poblíž „letenského trojúhelníku“ převážně se zbraněmi se bude konat PODLE OKAMŽITÉHO ZÁJMU v úterý a ve čtvrtek od 18.18 hod. (domluva předem přes WhatsApp). Povedou alternativně MaSo, MiHl, VIK. Nahodilým kolemjdoucím můžeme poskytnout informace o cvičení v ACF, případně se mohou zapojit a cvičit s námi …

 

DALŠÍ UPOZORNĚNÍ: stále je možnost přihlašovat se na Letní Školu SAA s mezinárodní účastí, konanou 29.7. – 4.8. na Slovensku poblíž Ružomberoku – krásná krajina, čerstvý horský vzduch, medvědi; 2 tréninky aikidó denně pod vedením Václava Kubáta (6.dan) a Romana Daňka (4.dan), volitelně trénink hójo. Cvičení, ubytování a stravování – vše v ZŠ Liptovská Osada. Informace a přihlášky (registrace) na stránkách SAA https://aikikai.sk/letna-skola-liptovska-osada-sk/

 

ZAHÁJENÍ CVIČENÍ V ZÁŘÍ – předběžně to vypadá, že první trénink dospělých se bude konat v úterý 5.9., první trénink rodičů s dětmi (Přípravka bojových umění) se bude konat ve čtvrtek 7.9. Dosavadní cvičence UPOZORNÍME předem mailem. Nové zájemce o „aikidó – cestu mírumilovného bojovníka“ s radostí přijmeme!

 

Všem cvičencům i dalším příznivcům přeji krásné prožití prázdnin (bez nehod) a úspěšnou regeneraci životní energie.

 

Václav Kubát, vedoucí ACF
 

This entry was posted on Středa, červen 28th, 2023 na 17:06 and is filed under Informace. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře jsou uzavřeny.