„FUDOSHIN, NEHYBNÁ MYSL, JE JAKO KLIDNÁ HLADINA, ZRCADLÍCÍ NEPOKŘIVENĚ REALITU. UMOŽŇUJE VŽDY VČAS A SPRÁVNĚ REAGOVAT V JAKÉKOLIV ŽIVOTNÍ SITUACI. PRAVIDELNÉ CVIČENÍ AIKIDO JE JEDEN Z NEJLEPŠÍCH ZPŮSOBŮ, JAK SI FUDOSHIN OSVOJIT.”

Václav Kubát, 6. DAN AIKIKAI HOMBU DOJO

Cvičení už probíhá … EXHIBICE!

září 4, 2013 , sensei

Cvičení dospělých již bylo zahájeno, zatím se konají pouze první večerní tréninky. Cvičení dětského oddílu bude zahájeno až v pondělí 9.9. od 16.40 hod. Ranní cvičení v pátek se během září budou konat pouze po předběžné domluvě do čtvrtka večer.

 

Dne 12.9. se od 18.15 cca do 19.15 bude konat Exhibice pro veřejnost, během které seznámíme zájemce s filozofií i praxí aikidó, zejména s pojetím cvičení v našem dójó. Samozřejmě zodpovíme i všechny zvídavé dotazy. Bližší informace hledejte také na úvodní straně – nechte ji trochu odrolovat :) .

 

Po skončení Exhibice se bude konat ještě normální trénink, přibližně v rozmezí 19.15 – 21.00. Všechny cvičence zveme, aby se podle možnosti zúčastnili už exhibice, v kimonech.

This entry was posted on Středa, září 4th, 2013 na 08:09 and is filed under Informace. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Přidejte reakci

Musíte být přihlášen pro přidání příspěvku.