„FUDOSHIN, NEHYBNÁ MYSL, JE JAKO KLIDNÁ HLADINA, ZRCADLÍCÍ NEPOKŘIVENĚ REALITU. UMOŽŇUJE VŽDY VČAS A SPRÁVNĚ REAGOVAT V JAKÉKOLIV ŽIVOTNÍ SITUACI. PRAVIDELNÉ CVIČENÍ AIKIDO JE JEDEN Z NEJLEPŠÍCH ZPŮSOBŮ, JAK SI FUDOSHIN OSVOJIT.”

Václav Kubát, 6. DAN AIKIKAI HOMBU DOJO

ROZVRH OD ŘÍJNA

září 29, 2012 , sensei

 

Od října přecházíme pro dospělé na plný režim cvičení (viz DÓJÓ / rozvrh cvičení). V Po a ve Čt budou dvě cvičení za sebou, začátečníci a pokročilí. Jejich doby se budou překrývat, takže část těchto tréninků bude společná (překryv 19.15 – 20.00). V Út a ve St bude hlavní trénink společný, po něm bude následovat v případě zájmu volné cvičení v přítomnosti instruktora (pro případné dotazy, tzv. „sódan aikidó“), ale bez jeho vedení. Nebo případně cokoli, na čem se s instruktorem dohodnete.

 

Doufejme, že na cvičení co nejdříve přijdou i lidé, kteří si domluvili začátek na říjen. Pokud by v Út a ve St začalo chodit „příliš mnoho“ cvičenců, tréninky po dohodě můžeme rozdělit.

This entry was posted on Sobota, září 29th, 2012 na 20:09 and is filed under Informace. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře jsou uzavřeny.