„FUDOSHIN, NEHYBNÁ MYSL, JE JAKO KLIDNÁ HLADINA, ZRCADLÍCÍ NEPOKŘIVENĚ REALITU. UMOŽŇUJE VŽDY VČAS A SPRÁVNĚ REAGOVAT V JAKÉKOLIV ŽIVOTNÍ SITUACI. PRAVIDELNÉ CVIČENÍ AIKIDO JE JEDEN Z NEJLEPŠÍCH ZPŮSOBŮ, JAK SI FUDOSHIN OSVOJIT.”

Václav Kubát, 6. DAN AIKIKAI HOMBU DOJO

Průběh cvičení v září

září 16, 2020 , sensei

Cvičení dospělých v ACF bylo zahájeno začátkem září – koná se v Út a Čt od 18.15 do 20 hod. Cvičit chodí dostatečný počet lidí, i když někteří občas ohleduplně „pauzírují“, když se v jejich okolí objeví možnost nákazy.

 

Se cvičením dětí jsou problémy – začátek školního roku ve spojení s hrozbou koronaviru vnesl do cvičení zmatky. Větší počet dětí odřekl, důvody jsou nejrůznější – odstěhování, obavy z nestíhání přípravy na školu, obavy z karantén ve škole. Také ale dlouhodobé úrazy z U-rampy a „změny zájmů dítěte“. Na první tři tréninky se dostavil vždy jediný cvičenec – trénink pak byl zrušen a tento cvičenec a také trenér přišli tedy do dojo zbytečně.


Z výše uvedených důvodů bylo rozhodnuto:   ZAHÁJENÍ CVIČENÍ DĚTÍ ODLOŽÍME na začátek října. V PONDĚLÍ 5.10. v 16.50 SE VŠICHNI AKTUÁLNÍ ZÁJEMCI SEJDOU, podle počtu přítomných bude rozhodnuto o pokračování činnosti dětského oddílu.

 

Děkuji za porozumění, s pozdravem         Václav Kubát

This entry was posted on Středa, září 16th, 2020 na 14:09 and is filed under Informace. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře jsou uzavřeny.