„FUDOSHIN, NEHYBNÁ MYSL, JE JAKO KLIDNÁ HLADINA, ZRCADLÍCÍ NEPOKŘIVENĚ REALITU. UMOŽŇUJE VŽDY VČAS A SPRÁVNĚ REAGOVAT V JAKÉKOLIV ŽIVOTNÍ SITUACI. PRAVIDELNÉ CVIČENÍ AIKIDO JE JEDEN Z NEJLEPŠÍCH ZPŮSOBŮ, JAK SI FUDOSHIN OSVOJIT.”

Václav Kubát, 6. DAN AIKIKAI HOMBU DOJO

Zahájení v Novém roce 2020

leden 2, 2020 , sensei

 
Vážení přátelé, jak již jsem informoval v e-mailu ze dne 18.12., cvičení aikidó v Novém roce začne dne 6.1., a to tréninkem dětí od 16.50 hod. a potom tréninkem dospělých od 18.15 hod. Systém přihlašování zůstane stejný jako loni, platí pro pondělky, středy a pátky ráno. Ohledně cvičení „atemi waza – aplikací kyúsho jitsu“ – prosím zájemce, aby se ozvali, ať se můžeme dohodnout na detailech.

 
Dovolte mi, abych ještě jednou jménem svým i jménem všech instruktorů popřál všem cvičencům z ACF a všem příznivcům ACF hezký Nový rok, hlavně pevné zdraví a hodně energie k úspěšnému vyřešení všech běžných problémů.

 
Mějte se krásně     Václav Kubát

This entry was posted on Čtvrtek, leden 2nd, 2020 na 14:01 and is filed under Informace. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře jsou uzavřeny.