„FUDOSHIN, NEHYBNÁ MYSL, JE JAKO KLIDNÁ HLADINA, ZRCADLÍCÍ NEPOKŘIVENĚ REALITU. UMOŽŇUJE VŽDY VČAS A SPRÁVNĚ REAGOVAT V JAKÉKOLIV ŽIVOTNÍ SITUACI. PRAVIDELNÉ CVIČENÍ AIKIDO JE JEDEN Z NEJLEPŠÍCH ZPŮSOBŮ, JAK SI FUDOSHIN OSVOJIT.”

Václav Kubát, 6. DAN AIKIKAI HOMBU DOJO

Aikidó prázdniny a „letní Letná“

červen 30, 2018 , sensei

 

Spolu s ukončením školní docházky přerušujeme na dobu prázdnin cvičení aikidó v dójó ACF. Nicméně po dobu prázdnin bude možno zacvičit si s námi v letenských sadech. Cvičení – převážně se zbraněmi – se bude konat každé úterý a čtvrtek od 18.15, pokud se zájemci včas domluví. Členové ACF byli informováni mailem o způsobu nahlášení zájmu o aktuální trénink. Bližší podrobnosti lze získat na čísle 603 940 500 (VK).

 

Všem cvičencům ACF i dalším našim příznivcům přejeme krásné prožití letního období, mnoho pěkných zážitků během prázdnin a dovolených a dostatečné odpočinutí před zahájením příští cvičební sezóny. (Podrobnosti uveřejníme koncem srpna.)

 

Václav Kubát

 

 

This entry was posted on Sobota, červen 30th, 2018 na 19:06 and is filed under Informace. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře jsou uzavřeny.